دستگاه چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی، یکی از مهم‌ترین تجهیزات رستوران‌‌ها، کبابی‌ها و تمام کسب و کارهایی است که نیاز به آماده‌سازی و چرخ کردن حجم بالایی از گوشت ذارند. دستگاه‌ چرخ گوشت صنعتی، سرعت عمل سرآشپزها را افزایش می‌دهد و بازدهی آشپزخانه صنعتی را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

انواع چرخ گوشت صنعتی:

چرخ گوشت صنعتی دارای ۲ نوع اصلی گیربکسی و تسمه ای که به صورت رو میزی و ایستاده می باشد.

مولفه ی اصلی چرخ گوشت صنعتی:

از مهم ترین مشخصات چرخ گوشت صنعتی می توان به قدرت و سرعت چرخ کنندگی ، قدرت موتور و وزن خود چرخ گوشت اشاره کرد. اندازه دهانه ی چرخ گوشت که 12، 22، 32 ، 42 و 52 می باشد، بیانگر اندازه گیری در چرخ گوشت است از دهانه های 32 و 42 در رستوران های متوسط و بزرگ می توان استفاده کرد.

برندهای مختلف چرخ گوشت صنعتی:

– الکتروکار

– چگا

– اِلوا Elva

– Fimar

– Fama

– Burax

مواردی که باعث کندی و خرابی چرخ گوشت صنعتی می باشد:

1- کار کردن چرخ گوشت بدون گوشت، باعث افزایش دور موتور و فرسودگی زود هنگام قطعات می شود.

2- خرد کردن پیاز به وسیله ی چرخ گوشت: به دلیل خاصیت خورندگی آب پیاز ، تیغه ها کند می شوند. شما می توانید از تیغه و پنجره جداگانه فقط برای خرد کردن پیازها استفاده نمایید.

3- استفاده مداوم و بدون وقفه از چرخ گوشت. حتما پس از 15 الی20 دقیقه استفاده، به مدت 5 دقیقه به چرخ گوشت استراحت دهید.

4- خرد کردن سبزیجات باعث نفوذ آب سبزی به داخل موتور و فرسایش قطعات خواهد شد.

5- چرخ کردن گوشت منجمد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
امداد برترتعمیر چرخ گوشت صنعتیچرخ گوشت صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تعمیر چرخ گوشت صنعتی

مطالب پیشنهادی

keyboard_arrow_up