چرخ گوشت صنعتی، یکی از مهمترین تجهیزات رستورانها، کبابیها و تمام کسب و کارهایی است که نیاز به آمادهسازی و چرخ کردن حجم بالایی از گوشت ذارند. دستگاه چرخ گوشت صنعتی، سرعت عمل سرآشپزها را افزایش میدهد و بازدهی آشپزخانه صنعتی را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
انواع چرخ گوشت صنعتی:
چرخ گوشت صنعتی دارای ۲ نوع اصلی گیربکسی و تسمه ای که به صورت رو میزی و ایستاده می باشد.
مولفه ی اصلی چرخ گوشت صنعتی:
از مهم ترین مشخصات چرخ گوشت صنعتی می توان به قدرت و سرعت چرخ کنندگی ، قدرت موتور و وزن خود چرخ گوشت اشاره کرد. اندازه دهانه ی چرخ گوشت که 12، 22، 32 ، 42 و 52 می باشد، بیانگر اندازه گیری در چرخ گوشت است از دهانه های 32 و 42 در رستوران های متوسط و بزرگ می توان استفاده کرد.
برندهای مختلف چرخ گوشت صنعتی:
– الکتروکار
– چگا
– اِلوا Elva
– Fimar
– Fama
– Burax
مواردی که باعث کندی و خرابی چرخ گوشت صنعتی می باشد:
1- کار کردن چرخ گوشت بدون گوشت، باعث افزایش دور موتور و فرسودگی زود هنگام قطعات می شود.
2- خرد کردن پیاز به وسیله ی چرخ گوشت: به دلیل خاصیت خورندگی آب پیاز ، تیغه ها کند می شوند. شما می توانید از تیغه و پنجره جداگانه فقط برای خرد کردن پیازها استفاده نمایید.
3- استفاده مداوم و بدون وقفه از چرخ گوشت. حتما پس از 15 الی20 دقیقه استفاده، به مدت 5 دقیقه به چرخ گوشت استراحت دهید.
4- خرد کردن سبزیجات باعث نفوذ آب سبزی به داخل موتور و فرسایش قطعات خواهد شد.
5- چرخ کردن گوشت منجمد.