تعمیر چرخ گوشت های صنعتی
برای تعمیر چرخ گوشت های صنعتی ابتدا باید این مراحل را طی کنید.
1.برسی وضعیت کلی دستگاه
2.تمییز و ضد عفونی کردن دستگاه
3.تعویض قطعات خراب
4.تنظیم مجدد
5.آزمایش عملکرد دستگاه
امروزه چرخ گوشت های بسیار مجهزی وجود دارند که کار را برای کاربران راحتتر کرده اند؛ در بیشتر چرخ گوشت های مدرن، سیستم هوشمندی قرار داده شده که در صورت تماس دست انسان با گلویی دستگاه، سیستم را فورا خاموش کرده و از بروز خطر جلوگیری میکند. اما همین چرخ گوشت های مجهز و ایمن هم، گاهی دچار خرابی می شوند و احتیاج به تعمیر دارند.
مشکلات احتمالی
– موتور صدا می دهد و نمیچرخد
– چرخ مارپیچ نمیچرخد اما موتور کار میکند
– چرخ گوشت می لرزد و سروصدای شدید دارد
– کلید روشن است ولی موتور عمل نمیکند و صدایی شنیده نمیشود
– موقع کارکردن موتور، گریس از قسمت چرخدندهها بیرون میریزد
نکاتی برای نگهداری بهتر، از چرخ گوشت:
– چرخ گوشت فقط مناسب چرخ کردن گوشت می باشد و استفاده از آن برای موارد دیگر مانند سبزی، پیاز و… باعث آسیب و یا خرابی چرخ گوشت میشود.
– از انداختن تکههای بزرگ گوشت در داخل چرخ گوشت خودداری کنید؛ چرا که تکههای بزرگ باعث آسب دیدن محفظه قرار گیری گوشت میشوند زیرا موتور باید توان بیشتری را به کار بگیرد که این مسئله باعث آسیب به دستگاه می شود.
– در هنگام خرید چرخ گوشت، توجه داشته باشید که قطعاتی مثل جنس محفظه، صفحات برش و تیغه محصول، ضدزنگ باشند؛ زیرا باید بعد از هر بار استفاده، این قطعات شسته شوند.
– چنان چه چرخ گوشت شما سیستم محافظت حرارت ندارد، از آن بیشتر از 15 دقیقه استفاده نکنید.
– اگر بعد از چند ماه استفاده از چرخ گوشت متوجه شدید که کارایی سابق را ندارد، حتما تیغهی آن رو تیز کنید که برای این کار بهتر است از متخصص تعمیر چرخ گوشت ماهر استفاده کنید؛ زیرا اگر غیراصولی تیز شوند، باعث ساییده شدن تیغهها میشوند.
– اگر محفظه چرخ گوشت شما خالی است، به هیچ وجه آن را روشن نگه ندارید؛ زیرا در صورت خالی بودن محفظه، سرعت چرخش بالا میرود و بالا رفتن دور موتور باعث بالا رفتن گرمای دستگاه میشود، در نتیجه قطعات آن زودتر فرسوده میشوند.
– برای تمیز کردن قسمتهایی از چرخ گوشت که دارای برق هستند، هرگز از آب استفاده نکنید؛ بهتر است برای تمیز کردن، از پارچه مرطوب استفاده کنید.
مهارتهای لازم متخصصین تعمیر چرخ گوشت:
– سرعت عمل، نظم و امانتداری
– توانایی پیاده، تعویض و سوارکردن اجزای چرخگوشت
_آشنای کامل با:
- اصول فنی و نکات ایمنی و حفاظتی در حین کار
- تمامی جزئیات تشکیل دهندهی چرخ گوشت مثل موتور، آرمیچر، استاتور، پروانهی خنککننده، تیغ، گلویی، سینی، اهرم هدایت گوشت و غیره
- اصول عیبیابی چرخگوشت و توانایی رفع اشکالات الکتریکی و مکانیکی
- انواع مدارهاي الكتريكي مورد استفاده در چرخگوشت
- ابزار و تجهیزات مورد استفاده در تعمیر چرخگوشت مثل وسایل لحیمکاری، انبردست، سیمچین، سیملختکن، گریس، پیچگوشتی، مولتیمتر، نقشهی مدار الکتریکی و غیره
- برندهای مختلف و تفاوت طرز کار، کیفیت و قیمت آنها
- انواع چرخگوشت ها
2 دیدگاه. همین الان خارج شوید
[…] وسیله رنگ پودری یا الکترواستاتیک رنگ شده است. سینی این چرخ گوشت صنعتی از استیل و ضامن دستگاه در قسمت جلو است. یک متر و 10 […]
[…] عقب تعبیه شده است. در باقی مشخصه ها تفاوتی میان این دو چرخ گوشت صنعتی ساخت شرکت الکتروکار دیده نمی شود. چرخ گوشت تسمه ای […]