آشنایی با چرخ گوشت رو میزی
چرخ گوشت رومیزی همانگونه که از نامش پیداست روی میز یا پیشخوان یا هر سطح دیگری قرار می گیرد و جثه کوچکی دارد.و به سبب قابل حمل بودن و وزن اندک، مورد توجه قرار گرفته و اغلب در قصابی ها یا آشپزخانه های بزرگ و صنعتی یا کیترینگ دیده می شود.و در انواع مختلفی اعم از چرخ گوشت صنعتی و یا نیمه صنعتی می باشد.
در ساخت چرخ گوشت رومیزی، بلندی و اندازه گلویی اهمیت بسزایی دارد. اغلب پایه های ثابتی دارند و برای تنوع در چرخ کردن گوشت، تیغه هایی با طرح های گوناگون برایشان در نظر گرفته می شود. مهم ترین تفاوت چرخ گوشت رومیزی با ایستاده، حجم کاری آنهاست که در انواع رومیزی به حجم های کمتر توجه می شود.
چرخ گوشت رومیزی بدون شک فراوان ترین نوع چرخ گوشت است. این فراوانی از نوع استفاده از چرخ گوشت ناشی می شود، که اساسا به عنوان دستگاهی رومیزی به آن نگاه می شود. چه در آشپزخانه باشد و چه در مرکز صنعتی، قرار دادن چرخ گوشت روی میز و پیشخوان و هر سطح دیگری سبب سهولت استفاده از آن می شود. این مورد تنها درباره چرخ گوشت های بزرگ و صنعتی مصداق ندارد.
انواع چرخ گوشت رومیزی
درباره انواع چرخ گوشت رومیزی باید به نمونه های مختلفی اشاره کرد؛ چرخ گوشت رومیزی تک فاز و سه فاز می تواند از این جمله باشد. چرخ گوشت رومیزی تمام استیل یا چدنی و چرخ گوشت رومیزی یخچال دار و بدون یخچال را می توان از انواع این دسته دانست.
قیمت چرخ گوشت رومیزی
قیمت چرخ گوشت رومیزی کاملا به شرکت سازنده و آلیاژ به کار رفته در ساخت دستگاه و قدرت آن بستگی دارد. این موارد، نموداری از اختلاف قیمتی زیاد مدل های مختلف چرخ گوشت رومیزی را به وجود آورده اند که فاصله ارزان ترین و گران ترین نمونه را به بیش از 100 میلیون تومان نیز می رساند.