چرخ گوشت ایستاده الکتروکارEC-16

چرخ گوشت ایستاده الکتروکارEC-16

چرخ گوشت ایستاده الکتروکارEC-16 کاربرد صنعتی دارد. به صورت ایستاده ساخته شده است و دارای چرخ هایی ترمزدار است. موتور آن 2 اسب بخار قدرت دارد. بدنه از آلیاژ محکمی ساخته شده است و با رنگ پودری رنگ شده است. تیغه قابلیت چپ گرد و راست گرد دارد. چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-16 به دو صورت تک فاز و سه فاز تولید شده است و برای کبابی ها و رستوران ها و قصابی ها پیشنهاد داده می شود.

چرخ گوشت ایستاده الکتروکارEC-16 قدرتی برابر با 2 اسب بخار دارد و می تواند 300 کیلوگرم گوشت را در هر ساعت چرخ کند. این میزان بازده، آن را برای مراکز تهیه غذا، کبابی ها و رستوران ها مناسب می کند. از نظر طراحی ظاهری ترازوی الکتروکار مدل EC-16 حرفی برای گفتن ندارد و صرفا برای رفع احتیاج مشاغل مربوط تولید شده است.

دینام چرخ گوشت الکتروکار مدل EC-16 به گفته این شرکت خارجی است! بدنه از آلیاژی مستحکم و مقاوم ساخته شده است و به وسیله رنگ پودری یا الکترواستاتیک رنگ شده است. سینی این چرخ گوشت صنعتی از استیل  و ضامن دستگاه در قسمت جلو است. یک متر و 10 سانتیمتر ارتفاع چرخ گوشت صنعتی الکتروکار است و دارای پایه های ترمزدار است. این مدل در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید شده است و قیمتی بسیار رقابتی نسبت به محصولات مشابه در بازار دارد.چرخ گوشت الکتروکار یک سال گارانتی دارد.

مزایای چرخ گوشت ایستاده الکتروکارEC-16

مثبت قدرت موتور 2 اسب بخار
مثبت موتور تک فاز و سه فاز با قدرت 2 و 3 اسب
مثبت EC-16 (با گلویی و روده و طوقه آبکاری)
مثبت بازدهی 300 کیلوگرم در ساعت
مثبت انتقال نیرو تسمه ای
مثبت ضامن جلو
مثبت دارای کلید چپ گرد و راست گرد
مثبت قطر تیغه 32 میلیمتر
مثبت قابلیت چرخش معکوس

مشخصات فنی چرخ گوشت الکتروکارEC-16

مدل:EC-16 (با گلویی و روده و طوقه آبکاری)
برند:الکتروکار
قدرت:موتور تک فاز و سه فاز با قدرت 2 و 3 اسب
نوع موتور:تسمه ای
منبع تغذیه:برق تک فاز و سه فاز
سایز چرخ گوشت:32 میلیمتر
بازدهی:300 کیلوگرم
چرخش معکوس:yes
یخچال:yes
تهویه موتور:yes
چرخ:yes
گارانتی:یک سال گارانتی شرکتی | ده سال خدمات پس از فروش
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
الکتروکارامداد برترتعمیر چرخ گوشتتعمیر چرخ گوشت صنعتیچرخ گوشت الکتروکار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up